mormormu

Boktips, matrecept, barn och barnbarn, hälsa vs ohälsa.. Kort sagt, - en salig blandning

En brottsfylld...

Kategori: TV-program

kväll vill jag lova...
Fortsätter på brottets bana!
SVT1 21.30



Brottskod: Försvunnen

FBI-agenten Jack Malone (Anthony LaPaglia) är både tuff och godhjärtad, erfaren och skarpsinnig och till för alldeles nyligen chef på den särskilda roteln i New York som utreder försvunna personer. Men nu har Jack Malone blivit degraderad eftersom hans vana att samarbeta med mer ljusskygga personer har fått honom att hamna i trubbel allt för många gånger. Jack vet fortfarande alltför väl att varje sekund är avgörande när en person försvinner. Och han grämer sig ständigt över de nya regler som han tvingas underkasta sig från avdelningens nya chef Clark Medina (Steven Weber).

Specialrotelns enda och viktiga uppgift är att hitta försvunna personer. Detta gör de genom att använda avancerad psykologisk undersökningsteknik, kartlägga den försvunnas liv och förehavanden.

Under sista säsongen återser vi också de andra utredarna: den tuffa blondinen Samantha Spade (Poppy Montgomery) som blivit ensamstående mamma, den raka och okomplicerade utredaren Vivian Johnson (Marianne Jean-Baptiste) som har övervunnit sina hjärtproblem, Danny Taylor (Enrique Murciano) som både är intuitiv och street-smart, den drivna Martin Fitzgerald (Eric Close) som trots sin höga moral dras med ett läkemedelsmissbruk samt den resursstarka agenten Elena Delgado (Rocelyn Sanchez) som tidigare arbetade på New York-polisen och som nyligen legat i en uppslitande vårdnadstvist med sitt ex.

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: