mormormu

Boktips, matrecept, barn och barnbarn, hälsa vs ohälsa.. Kort sagt, - en salig blandning

Rätt åt dig...

Kategori: Böcker

av Jane Fallon

Rätt åt dig!


Stephanie jobbar som stylist, är lyckligt gift sedan nio år och bor med sin man och son i London. Katie jobbar som aromaterapeut i en liten by och har nyligen flyttat ihop med sin underbare pojkvän. Vad kvinnorna inte vet är att de är kära i samme man.

James veckopendlar mellanveterinärkliniken ute på landet och familjelivet i London. Sedan ett år tillbaka har han en lojal hustru som älskar honom, en älskarinna som får honom att känna sig ung och en mängd lögner som börjar bli svåra att hålla reda på. Han lever en minst sagt komplicerad tillvaro men lyckas hålla sitt dubbelliv flytande. Tills den dag Katie får ett samtal från någon som säger sig vara hennes pojkväns hustru.

Tillsammans bestämmer sig kvinnorna för att utarbeta den ultimata hämnden: de låtsas som ingenting och roar sig med att tvinga ur James lögner. Till en början njuter de av att se honom svettas och slingra sig, men efter ett tag känner Stephanie att hon vill sätta punkt och gå vidare. Katie däremot vill inte avsluta leken och det hela går snart över styr. James tillvaro faller i spillror och Stephanie inser att hennes hämndbegär gått ut över sonen. Hur långt är hon egentligen beredd att gå för att ge igen? Och hur långt är James beredd att gå för att få tillbaka sin familj?


En bok i chick lit genren, smårolig och underhållande. Lättläst.
Ger boken en 3:a av 5 möjliga

Kommentarer

  • ejmis säger:

    Jag har mailat blogg.se ang att kommenterandet inte alltid fungerar hos mig så vi får väl se om det blir bättre.

    2009-10-22 | 15:35:24

Kommentera inlägget här: