mormormu

Boktips, matrecept, barn och barnbarn, hälsa vs ohälsa.. Kort sagt, - en salig blandning

Hotet...

Kategori: Böcker

av Michael Connelly



Harry Bosch avvärjer en dödlig fara i form av en radioaktiv substans som hotar Los Angeles och dess invånare.
I den trettonde kriminalromanen om Harry Bosch ställs vi inför ett katastrofläge: en tunna med dödligt radioaktivt cesium har hamnat i orätta händer genom mordet på en vetenskapsman som haft tillgång till det livsfarliga ämnet. Den mördade har avrättats med två skott i bakhuvudet. Det spektakulära mordet tar Harry Bosch tillbaka in från kylan på avdelningen för "Cold cases". Nu är han på banan igen.

Det som till en början ser ut som ett rutinärende blir snart en angelägenhet för alla invånare i staden som riskerar att förgiftas av det försvunna radioaktiva ämnet. Aldrig tidigare har Harry Bosch och hans mannar ställts inför en sådan uppgift: det ultimata terrorhotet.

Betyget 2,5 av 5 (en helt ordinär kioskdeckare)

Och nu har jag läst ut alla låneböcker, 5 dagar innan bokbussen kommer. Attans!

Dags att sova....

Kommentarer

  • Åsa säger:

    Hahaha... vad jag menade var att vi betalar inte 250 kr bara för att få tillträde till spa-avdelningen och sen minst 300 för billigaste behandlingen. Vi ska ha vårt eget spa på rummet!

    Allt är förresten ordnat genom vår personalklubb, och bussresa, hotellrum, tvårätters middag, inträde till nattcluben och frukost går bara på 700 kr =)

    2010-02-04 | 17:52:15
    Bloggadress: http://secondtime.blogg.se/

Kommentera inlägget här: