mormormu

Boktips, matrecept, barn och barnbarn, hälsa vs ohälsa.. Kort sagt, - en salig blandning

Nattfrost...

Kategori: Böcker

av Knut Faldbakken


Ett äldre par hittas döda i sitt hem, mannen är skjuten i huvudet och kvinnan har fallit ur sin rullstol och nerför en trappa. Först tror polisen att det rör sig om en familjetragedi men när det visar sig att de har dött med en veckas mellanrum inser de att en tredje person måste vara inblandad. Av deras vuxna barn syns inte ett spår.

Det är kriminalkommissarie Jonfinn Valmanns sambo Anita Hegg som leder undersökningarna och till sin förvåning upptäcker hon att hennes partner har stått familjen nära i sin ungdom. Han är dock väldigt ovillig att berätta om denna relation och varför den tog slut.

Valmann själv är involverad i utredningen av ett skelett som har påträffats i en skog och man försöker nu fastställa dess identitet.

Under utredningen står det klart att fallen har ett samband men Valmann vägrar att erkänna detta. Snart ställer sig alla frågan: Vad är det som Valmann så desperat försöker dölja för sina kollegor och sin sambo?

Av mig får boken 4,5 av 5 möjliga. En deckare att sträckläsa!

Kommentarer

 • Trolda säger:

  Verkar riktigt spännande! TACK för tipset! Alltid kul med "nya" (iallafall för mig...) författare också.  Trolda - godkväll! =D

  2010-03-06 | 19:17:45
  Bloggadress: http://trolda.blogg.se/
 • Åsa säger:

  Den verkar ju jättebra... tack för tipset!  Å du, ha en fin kväll! =)

  2010-03-07 | 19:50:29
  Bloggadress: http://secondtime.blogg.se/

Kommentera inlägget här: