är riktigt riktigt gott och fräscht...
4 port.
1/2 tsk wasabipasta
1 msk pressad lime
2 msk sesamolja
det rivna skalet av 1 lime
salt
4–5 blad salladskål, fint strimlade
1 morot, strimlad eller riven
1 näve mizunablad (eller rucola)
200 g kallrökt lax, strimlad
50 g saltade solrosfrön
4 limeklyftor
Rör ut wasabipastan i limejuice och sesamolja,
tillsätt limeskal och salt.
Lägg grönsakerna i en bunke, slå på dressingen, vänd ihop.
Lägg upp i portionsskålar.
Toppa med lax, solrosfrön och limeklyfta

Ett snabbt tips!
Blanda wasabi med Pihiladelpiaost och bred blandningen
på skivor av varmrökt lax, rulla ihop skivorna
och skär till små tilltuggs-"stockar"...
Såååå gott!!
Bloggadress: http://secondtime.blogg.se/